Een overheerlijk dessert: speculooscrumble met mascarponecrème

Ingrediënten

Voor 2 à 3 personen.

  • 150 gram speculoos
  • 250 gram mascarpone
  • 1 (of 2) eiwit(ten)
  • suiker
  • kaneelpoeder
  • vers fruit (bvb. aardbeien)

Bereiding

  1. Verkruimel de speculoos en verdeel gelijkmatig over de bodem.
  2. Klop het eiwit stijf in een aparte kom. Afhankelijk van hoe luchtig je de crème wilt, gebruik je één of twee eiwitten.
  3. Meng er de mascarpone onder.
  4. Breng de crème op smaak met suiker.
  5. Giet de crème vervolgens over de verkruimelde speculoos.
  6. Decoreer met wat vers fruit.
  7. Bestrooi tenslotte met een beetje kaneelpoeder.

Smakelijk!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *